Nieuws

Stichting ShantyaanZee heeft het programma voor 2017 rond. 

Al 20 jaar lang vindt het Zandvoortse Shanty en Zeeliederenfestival plaats op de laatste zondag in september. Dankzij vele vrijwilligers, ondernemers en sponsors is het ook dit jaar weer rond. De koren zijn bekend. Het Joppekoor uit Warmond, Grace Darling uit IJmuiden, de Noortukse Vissersvrouwen uit Noordwijk, Dulle Griet uit Enkhuizen, Pôllesjongers uit Woudsend, het V O C uit Vijfhuizen, Weespertrekvaart mannen uit Amsterdam, de Noordwijkers uit Noordwijk, Shantykoor “De Zilk” uit De Zilk en de Zandvoortse Wapenzangers  zullen optreden.

Ontmoet & begroetlocatie  2016  De Brinck, Nieuw Unicum

Vorig jaar werd er verbouwd maar dit jaar zijn we terug op het honk in de prachtig opgeknapte Brinck. Vanaf 10:30 uur staat hier de koffie klaar en kunnen de zangers de kelen smeren en inzingen. Om 10:45 uur treedt Shantykoor De Zilk op voor de bewoners van Nieuw Unicum. Publiek is van harte uitgenodigd. Adres: Zandvoortselaan 165 (N201).

Hoort, zegt het voort! 

Zaterdag 24 september 2016 vindt vanaf 14:15 uur op het Kerkplein alweer
het 18de Stads- en Dorpsomroepers Concours plaats. Onze Zandvoortse omroeper Gerard Kuijper is gastheer voor zijn Nederlandse en Belgische collega’s.  Zie ook www.omroepersgilde.nl.

 

Comments are closed.